FMXXL, Radio Ga Ga

/ Het positieve geluid van FMXXL

Het is niet de eerste keer dat we horen of we misschien een bekend muziekstation zijn? Dj’s met hippe muziek en vlotte praatjes, een dagelijkse prijzenbingo en niet te vergeten het welbekende ‘Raad het geluid van….’. Nee sorry, we moet je teleurstellen. Al hebben we wel een aantal dingen met elkaar gemeen!

Want een goede DJ kan je vergelijken met een goede Facilitair Consultant. Hij/zij weet wat je wilt horen voordat je het zelf weet. De afkorting FM speelt voor zowel een muziekstation als voor ons een grote rol. Alleen zit de FM in de naam FMXXL op een andere golflengte en staat het binnen ons speelveld voor Facilitair Management. Tot slot is er een diepere overeenkomst tussen beide: we willen allebei een positieve beleving achterlaten en bijdragen aan het welzijn of (werk)plezier van mensen. Dat klinkt ons beiden als muziek in de oren.

It’s all in the name

Maar goed, laten we even teruggaan naar onze bedrijfsnaam FMXXL. Die klinkt niet alleen lekker, er zit ook echt een visie en verhaal achter. FMXXL is een samensmelting van de meerwaarde die we met het vakgebied Facilitair Management (FM) kunnen creëren en de ambitie om een facilitaire XXL-beleving achter te laten bij opdrachtgevers (XXL).

Oprichter Simon Huismans wilde een frisse wind zijn binnen de facilitaire wereld. Vanaf de oprichting van FMXXL ziet hij Facilitair Management niet als een ondersteunde functie, maar als een kans om op strategisch en tactisch niveau waarde toe te voegen aan het primaire proces, de organisatiedoelen en het welzijn van medewerkers.

De XXL-beleving

De toevoeging ‘XXL’ aan FM weerspiegelt de overtuiging dat Facilitair Management thuishoort op de strategische agenda, impactvoller kan zijn, grootse innovatie kan faciliteren en dat het vakgebied naar een hoger niveau moet. Maar wel no-nonsense, betrouwbaar, duurzaam en daadkrachtig. Een facilitaire XXL-beleving creëren is ook gewoon een kwestie van doen. Gewoon dóen en gewóón doen. Bij opdrachtgevers en binnen het vakgebied.

Niet alleen slimme facilitaire oplossingen bedenken of doen wat gevraagd wordt, maar ook het facilitaire speelveld opschudden, nieuwe normen stellen voor de sector en eigen tools ontwikkelen. Dat zit in ons DNA en in onze mensen. Zo creëren we met onze 360 graden aanpak en ruim 20 Facilitaire Consultants elke keer weer een facilitaire beleving op XXL-formaat.

FMXXL komt naar je toe

Dit positieve geluid achter de naam FMXXL, mocht ook wel eens een keer verteld worden. Tenminste dat vonden wij. Meer weten over onze visie op FM of over onze 360 graden aanpak, zet het geluid van je radio zachter, bel ons en wij komen naar je toe.

Simon Huismans
s.huismans@fmxxl.nl

06 24 60 55 68

Misschien vind je deze artikelen ook interessant
Het positieve geluid van FMXXL

Het is niet de eerste keer dat we horen of we misschien een bekend muziekstation zijn? Dj’s met hippe muziek en vlotte praatjes, een dagelijkse prijzenbingo en niet te vergeten het welbekende ‘Raad het geluid van….’. Nee sorry, we moet je teleurstellen. Al hebben we wel een aantal dingen met elkaar gemeen!

FMXXL voert bouwdirectie voor het nieuwe (t)huis van SC Cambuur

Afgelopen weekend was het zover, SC Cambuur trapte het seizoen af vanuit het nieuwe stadion. De uitdaging? Een nieuw voetbalstadion bouwen voor iedereen die de Leeuwarder voetbalclub SC Cambuur een warm hart toedraagt.

Werkplekinnovatie, het recept voor werkgeluk?

In de huidige competitieve arbeidsmarkt is het stimuleren van het werkgeluk van medewerkers en het behouden van talent één van de grootste uitdagingen voor organisaties. Medewerkers aantrekken is één ding, medewerkers blijven verbinden en inzetten op hun werkgeluk. Dat is andere koek.